I Saluhallen på Matfestivalen i Skövde kan besökarna som tidigare år träffa producenter och handla lokala produkter. Det skriver Next Skövde i ett pressmeddelande.

Relaterat till artikeln

Några exempel på producenter är Västgötalamm, Moster Susannes ekoägg och Stenatorps bigård.

I år kommer besökarna även att få information från REKO-ring Skövde. Det blir också ett scenprogram där besökaren får se Paul Svensson in action.

Relaterat till artikeln

– Det är alltid roligt att komma till Skövde och möta producenterna och laga mat mitt i Skaraborgs skafferi, säger Paul Svensson.

Paul Svensson har under våren skapat konceptet och restaurangen ReTaste. Det handlar om att räddade råvaror blir till lyxiga matupplevelser – att återsmaka.

Han har också återigen medverkat i jury i Sveriges yngsta mästerkock. Sedan 2014 driver han restaurangen på Fotografiska i Stockholm. Han har ett starkt fokus på hållbarhet och lokala råvaror i allt han gör.

Relaterat till artikeln

– Vi är glada att återigen ha knutit Paul Svensson till oss. Han är en verklig ambassadör för lokala råvaror och det är precis det vi vill lyfta med Saluhallen, säger Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare på Next Skövde.