Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Läge att nyansera debatten, Inger E

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Stefan Löfven ringde mig i valrörelsen 2014. "Fantastiskt att han över huvud taget ringde till dig" skriver Inger E. Jag håller med.

Av tidigare S-ledare har jag talat med Göran Persson, då vi vid några tillfällen diskuterat politiska frågor utanför protokollet och jag har också mött Håkan Juholt på Bokmässan för några år sen, då vi diskuterade innehållet i Daniel Suhonens bok "Partiledaren som kom in i kylan" men då hade han redan avgått.

Nu svarar Inger E. istället för Löfven på vad som gick sönder under Alliansregeringens åtta år och vad S-regeringen "lagat" under de gångna fyra regeringsåren. Jag har hört allt redan men tackar ändå för svaret.

Reinfeldts regering skapade kaos och elände men nu har alltså S tillsammans med MP och med stöd av V "lagat en hel del i vårt land." Kritiken mot Alliansregering påminner tyvärr mycket om Sverigedemokraternas kritik mot Socialdemokraterna, där Jimmy Åkesson ständigt använder ordet katastrof. Kanske vore det på sin plats att nyansera debatten något, både från Socialdemokraternas och Sverigedemokraternas sida.

Lars Hjertén

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel