Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lantbrukare bestulen på 20-tal djurgrindar

Stölder, skadegörelse och försök av tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det är vad som finns registrerat vid senaste polisringningen.

En lantbrukare i trakterna av Vilske-Kleva har blivit av ett 20-tal djurgrindar. Stölden uppdagades den 2 maj och sågs senast 29 april. Det totala värdet beräknas vara cirka 26 000 kronor.

* * *

En bil som var inlämnad för reparation på en verkstad i Floby försökte någon eller några individer stjäla. Det hade brutit upp en dörr och använt en skruvmejsel för att starta bilen. Den kom dock bara cirka hundra meter innan kardanaxeln lossnade på bilen. Där blev den stående och det var på den platsen målsägaren hittade den på morgonen.

* * *

Två kommunägda bilar har utsatts för skadegörelse. De stod parkerade utanför kommunhuset. Den ena bilen hade rispats med ett vasst föremål, den andra bilen fick vindrutan spräckt med hjälp av en sten. Skadegörelsen ska ha ägt rum mellan tisdag eftermiddag och fram till onsdag klockan 15.