Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Listan: Skaraborgs mest klickade hus

Villan med flera nyrenoverade rum fick flest klick, men var tätt följd av villan som fortfarande behövde mycket renovering gjord. Tidningen har sammanställt listan med de fem hus som fick flest klick på Hemnet i veckan.

1. Orkidévägen 14

Nära Stallsiken i Skövde ligger villan med två renoverade badrum tre sovrum, och nyrenoverat källarplan. Huset har en boarea på 115 kvadratmeter och en biarea på 133 kvadratmeter. På tomten finns det både fruktträd och bärbuskar, och villan säljs för 2 995 000 kronor.

2. Granvägen 9

40-talshuset i Skultorp har i dagsläget en planlösning med två lägenheter, men beskrivs lika väl kunna fungera som en enfamiljsbostad. Stora delar av huset är i originalskick och lämpliga för renovering och modernisering. Villan med den 1 248 kvadratmeter stora tomten säljs för 1 650 000 kronor.

3. Bergsängsvägen 16

Villan på Mösseberg erbjuder en milsvid utsikt, antingen inifrån huset eller från det inglasade uterummet. Huset erbjuder två öppna spisar, fiberanslutning och tre sovrum med möjlighet till ett fjärde. I trädgården finns träd och buskar, samt odlingsmöjligheter. Villan säljs för 1 445 000 kronor.

4. Tranvägen 1

I Gudhem finns enplansvillan med altan och inglasat uterum. Villan har renoverats under de senaste åren och har bland annat ett nytt kök med en stor köksö. Huset har fyra sovrum och priset ligger på 1 195 000 kronor.

5. Kapellgatan 13

30-talsvillan i Floby har vardagsrum och tre sovrum, med möjlighet för ytterligare ett sovrum på den i nuläget oinredda råvinden. Villan säljs för 375 000 kronor och har en trädgård som beskrivs ha stor potential.

Källa: Hemnet.se