Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målvakten stannar i Skövde IK: "Gjort några riktigt bra matcher"

Hugo Fagerblom kom till Skövde IK i oktober. Nu har målvakten skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. – Han har haft en bra form och gjort några riktigt bra matcher nu på slutet, säger tränare Johan Hellström till klubbens hemsida.

Hugo Fagerblom, 22, kom till Skövde IK i mitten av oktober.

LÄS MER: Skövde IK värvar Frölundafostrad målvakt

Detta efter att Viktor Andersson skadat sig och tvingats till operation.

22-åringen skrev då på ett tvåmånaderskontrakt med klubben. Nu står det klart att det förlängs. Hans nya kontrakt gäller säsongen ut.

– Kul att Hugo valde att stanna hos oss säsongen ut till att börja med. Tycker han har haft en bra form och gjort några riktigt bra matcher nu på slutet. Det är en ambitiös målvakt med en härlig tävlingsmentalitet i sig, säger Skövde IK-tränaren Johan Hellström till klubbens hemsida.

"Spännande utveckling"

Han fortsätter:

– Hugo har tillsammans med målvaktstränare Viktor Måbäck hittat nycklar som gjort att han har en spännande utveckling och tar sitt spel till en högre nivå för varje vecka som går.

Hugo Fagerblom och Viktor Andersson kommer nu att bilda målvaktspar i Skövde IK framöver. Klubben har även Adam Schoultz under kontrakt. Han lånades nyligen ut.

LÄS MER: Fagerblom efter tuffa hemmadebuten: "Kom snett in i matchen"

LÄS MER: Skövde IK inleder fortsättningsserien hemma