Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Män omhäktade på nytt – misstänkta för mord

 
Mordet i Moholm
Visa alla artiklar

Den man som hittades avliden i Moholm tidigare i juli identifierades i för ett par veckor sedan. På måndagen omhäktades en av de misstänkta från Skaraborg, på sannolika skäl misstänkt för mord. Den andre omhäktades misstänkt för medhjälp till mord.

Den 9 juli hittades en död man i Moholm i Töreboda. Polisen uppgav då att det kunde finnas kopplingar till en person som anmäldes försvunnen några dagar tidigare och där det misstänktes människorov. Det var anhöriga som anmälde honom försvunnen den 5 juli.

Identifierat

För ett par veckor sedan berättade polisen att offret var identifierat som den försvunne. Mannen misstänks ha bragts om livet, varför ärendet omrubricerades till mord.

Två män har nu begärts omhäktade, den ena misstänkt för mord och den andre misstänkt för medhjälp till mord.

De två männen är hemmahörande i området och kända av polisen sedan tidigare. Båda nekar till brott, men åtminstone en av dem är bekant med den försvunne mannen.

Den försvunne mannen var hemmahörande i Moholm i Töreboda kommun och hittades död utomhus. Han blev 44 år gammal och anhöriga är underrättade om att han har identifierats.

Åtal ska nu vara väckt den 3 september.

Läs avliden man i Moholm var mördad

Läs här hittades den döde

Läs två män häktade för människorov