En emotionell slaktare, en trebarnspappa, en tidigare professionell dansare och ett helt gäng med sportnördar. Nu söker 21 killar kärleken i nya säsongen av Ensam mamma söker med premiär tisdag 22 januari 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Det skriver Nordic entertainment group i ett pressmeddelande.

Mathias Gustavsson.

Foto Eva Edsjö/ TV3

En av killarna som deltar är Mathias Gustavsson, från Hjo. Han är 29 år och egenföretagare. Han beskrivs som en sportkille som spelar handboll fyra dagar i veckan. Mathias har inga egna barn och nu återstår det att se om det tänder till mellan honom och Theodora Larsson, 30 år, från Borås.

Bakre raden från vänster: Tibor Udvardy, Stefan Svensson, Christer Mortensen, Robert Jansson.Främre raden från vänster: Sinan Al-Sabti, Peter Florin, Markus Rotstam.

Foto Eva Edsjö/TV3

Peter Florin, 32 år från Mullsjö kommer att dejta Camilla Backman, 31, från Västerås. Peter är trebarnspappa, som spenderar fritiden med att leka med sina barn, driva en singelgrupp på Facebook, spela tv-spel och vara på isen.

I årets säsong av Ensam mamma söker är det förutom Camilla Backman och Theodora Larsson Elin Näslund, 28 år, från Gällivare som söker efter den stora kärleken.

Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M.

I det slutgiltiga valet blir en kille ensam kvar som har vunnit mammans hjärta, och vägen dit kantas av såväl pirriga dejter, nervositet som heta kyssar.

Den tionde säsongen av Ensam mamma söker leds även denna gång av den folkkära artisten Jessica Andersson, med rötterna i Skövde.