Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mest klickade huset har sjöläge – och egen badbrygga

Vad är folk nyfikna på för hus egentligen? Här är de mest klickade husen på Hemnet i Falköping, Skövde, Skara och Tidaholm från den senaste veckan.

1. Öglunda 1 Boatången, Skara kommun, 2 785 000 kronor

Med Sjöläge i Vallebygden är det här enplanshuset det mest klickade i våra fyra kommuner. 90 kvadratmeter med egen badbrygga direkt utanför huset låter väldigt mysigt, tycker nog de som har klickat.

2. Ededalen Eklunda, Tidaholms kommun, 1 375 000 kronor

Två sovrum med möjlighet för fler. Och med en uteplats på 100 kvadratmeter som nog har fått den här villan att ta sig upp till nummer två på listan.

3. Vallgatan 12 Floby, Falköpings kommun, 495 000 kronor

Generösa ytor och renoverat kök är styrkorna hos villan på Vallgatan. Den ligger i utkanten av samhället och har en stor tomt, vilket säkert kan ha bidragit till ett antal klick.

4. Jäla Berget, Falköpings kommun, 370 000 kronor

Ett charmigt litet torp med vedspis i köket har letat sig upp till plats fyra. Torpet är litet men tomten är stor med många odlingsmöjligheter och såväl körsbärs- som äppelträd.

5. Lärargatan 9 Floby, Falköpings kommun, 575 000 kronor

Femtiotalsvillan i Floby med tre sovrum ligger på femteplatsen. Det finns dessutom en stor trädgård, men för den som vill ha naturen lite på avstånd är altanen inglasad.