Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inga lokala nyheter - ladda ner FT:s app gratis här

Med nyhetsappen får du full koll på vad som händer i Falköping och Falbygden och kan ställa in vilka pushnotiser du vill ha - eller inte vill ha.

Nyhetsappen ger dig enkel tillgång till alla våra publiceringar - för dig som är nyfiken på lokalsamhället och vill veta vad som händer i din omgivning är appen en smidig och snabb nyhetsservice som ger dig både senaste nytt och fördjupande lokaljournalistik.

Du väljer själv om du vill ha pushnotiser skickade till din telefon - och kan skräddarsy vilka ämnen du tycker är intressanta att få en push om. Du kan även välja vilka ämnen eller geografiska områden du vill följa och skapa ett personligt nyhetsflöde som då syns under rubriken "Följer" i appen.

Appen är gratis att ladda ner.

Om du har en iPhone hittar du appen här

Om du har en Android hittar du appen här

För att ta del av plusmärkt innehåll i vår nyhetsapp behöver du en digital prenumeration - här kan du läsa om våra erbjudanden och välja det abonnemang som passar dig bäst.

Vi önskar dig god läsning!

Redaktionen