Onsdagen den 19 april hade pensionärsföreningen PRO en modevisning på Grand. Barbro Andersson från PRO hade arrangerat modevisningen och hälsade alla välkomna. Butiker från Ljungby som stod för modevisningen var Lime, Dressman och Eurosko. Systrarna Cissi Jensén och Lotta Axelsson från Lime och Vector Emilsson från Dressman presenterade mannekängerna, kläderna och skorna de bar.

Att rosa och blått är modefärgerna i vår och sommar kunde man tydligt se och Cissi bekräftade även det flera gånger. Cissi berättade också att på Lime kan man hitta annat än kläder. Där finns även smycken, väskor och heminredningsdetaljer. Först ut på scen var Anna-Klara klädd i en blå dress i ett mjukt material och över det hade hon en jeansjacka. I damkläderna har det länge varit stretch material men nu även blivit populärt i herrkläderna. En snygg blå kostym visades som satt både snyggt och enligt mannekängen var skön att bära. Dressmans skjortor är populära och de som är gjorda av egyptisk bomull är extra sköna eftersom de släpper igenom luft vilket är bra för den som har anlag för svettningar. Ingen från Euroskor kunde vara med på modevisningen men Cissi berättade om skorna som mannekängerna hade på sig som var av ett nytt märke, kända för sina sköna och bekväma skor. Mannekängerna nöjde sig inte bara med att stå på scenen utan gick runt bland publiken som fick känna och klämma på kläderna från Lime och Dressman och titta närmare på smyckena från Lime.

Modevisningen avslutades med att Barbro Andersson och Denis Rhen tackade alla medverkande med blommor och Barbro meddelade att detta var första gången PRO anordnat en modevisning men säkerligen inte den sista.