Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mordet i Moholm: Misstänkta kvar i häkte

 
Mordet i Moholm
Visa alla artiklar

På måndagen omhäktades de misstänkta för inblandningen i Moholmsmordet.

Nu är en man i 50-årsåldern misstänkt för mord och en 45-årig Mariestadsbo för medhjälp. Båda nekar till anklagelserna, men har bekräftat att de kände offret.

Den förstnämnde är inte bara misstänkt för mord på en plats i Moholm, utan även grov misshandel vid Hultstorp, gamla Törebodavägen i Skövde och olaga frihetsberövande på samma plats.

45-åringen är misstänkt för medhjälp till mord, misshandel och även olaga frihetsberövande.

Fann död kropp

Den 9 juli hittades en död man i Moholm. Polisen uppgav då att det kunde finnas kopplingar till en person som anmäldes försvunnen några dagar tidigare och där det misstänktes människorov. Det var anhöriga som anmälde honom försvunnen den 5 juli.

Identifierad

För ett antal veckor sedan berättade polisen att offret var identifierat som den försvunne. Mannen misstänks ha bragts om livet, varför ärendet omrubricerades till mord. De två männen är hemmahörande i området och kända av polisen sedan tidigare. Båda nekar till brott, men åtminstone en av dem är bekant med den försvunne mannen.

Nu omhäktades de igen.

Läs misstänkta omhäktade

Läs avliden man i Moholm var mördad