Skönt! Vi har bra moral och vi känns pigga. Det känns som om det är avgörande, att vi orkar mer. Men vi skulle ha avgjort det här tidigare, tycker förlängningshjälten. , som var först framme på en retur och forcerade in avgörandet.

Mullsjö hade i förlängningen bara bestämt sig för att vinna även den här matchen, såg det ut som. Laget radade upp målchanser och Linköpings målvakt Henrik Qvist gjorde både möjliga och omöjliga räddningar innan han inte orkade stå emot längre.

Det är som vår tränare (Andreas) Elf säger, vi är väldigt modiga när det gäller och jag tror Linköping känner av det också, säger Wibring Lindqvist.

Men Mullsjö ar inte så modigt i inledningen, fick en dålig start i den första kvartsfinalen i Nyhemshallen och det kunde börjat illa nu också. Linköping tilldömdes en straff redan efter en dryg minut men Mais-målvakten Benjamin Löfdahl vann den kampen mot Eric Björk.

Löfdahl fortsatte sedan att storspela när båda lagen skapade en hel del chanser i den underhållande första perioden.

Mullsjö tog vara på sina chanser bättre. Isaac Rosén utnyttjade ett slarv i Linköpingsförsvaret och lyfte behärskat in 1–0 i krysset.

Sedan kom måltjuven Pelle Tarenius in och presenterade sig. Framspelad av David Gillek tvekade han inte ett ögonblick och 2–0 var ett faktum.

3–0 gjorde Gillek själv in inledningen av andra perioden och i det läget såg det ut att kunna rinna i väg för hemmalaget.

Men Linköping bet sig kvar i matchen och till slut tvingades Löfdahl i Mais-målet kapitulera när Felix Lanver pricksköt 3–1 i slutet av andra perioden.

Än mer spännande blev det när Marcus Johansson gjorde 3–2 en bit in i tredje perioden efter en stark soloprestation.

Mullsjö hade sedan ett fem minuter långt numerärt överläge som man inte lyckades förvalta och det visade sig bli kostsamt.

Några minuter senare var det nämligen kvitterat genom Martin Karlsson, som rann igenom och lyfte in 3–3 i nättaket.

Mullsjö tog ledningen igen genom Isaac Rosén som snyggt styrde in 4–3 men det var inte slut där på långa vägar.

Felix Lanver kvitterade med drygt två minuter kvar av tredje perioden och det blev förlängning igen, precis som i Linköping i fredags.

Och Precis som i Linköping vann Mullsjö. Arvid Wibring Lindqvist blev matchhjälte med sitt 5-4 och nu leder Mullsjö med 2–1 i matcher. På fredag är det ny match i Linköping.

Vi går för alla matcher så självklart siktar vi på att vinna då också, säger Arvid Wibring Lindqvist.