Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya Regionens hus invigdes idag

På tisdagsförmiddagen invigdes det nya Regionens hus i Skövde med en stor ceremoni. Vi sände detta live. Du kan se reprisen här.

Idag invigs det nybyggda Regionens hus i Skövde där 400 medarbetare från tolv förvaltningar ska samlas under ett tak.

Invigningen börjar klockan 11 på förmiddagen i entréhallen. Bland andra deltar regiondirektören Ann-Sofi Lodin och regionstyrelsens ordförande Johnny Magnusson (M). Strax före klockan 12 bryts det för lunch och rundvandring i lokalen.

Vi kommer att live-sända den första timmen av invigningen, den del som sker i entréhallen.

Inflyttningen har skett i två etapper, där de första runt 280 medarbetarna flyttade in på måndagen förra veckan och nästa stora grupp igår måndag.

I huset har medarbetarna inte egna kontorsplatser, utan ett så kallat aktivitetsbaserat arbetssätt används.

Huset ägs av Hemsö fastighets AB och regionen är den största hyresgästen.

De verksamheter inom regionen som ska finnas i huset är Folktandvården, Habilitering och hälsa, Koncernkontoret inklusive VGR IT, Naturbruksförvaltningen, Närhälsan, Patientnämndernas kansli, Regionservice, Revisionsenheten, Stiftelsen Skaraborgsinstitutet, Västarvet, Västfastigheter och Västtrafik AB.