Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyårsmusik med musikalartist

På nyårsdagens eftermiddag är det nyårsmusik i Baltaks kyrka. Gästsolist är Patrik Larsén, sångpedagog och musikalartist.

Patrik har sina rötter i Stenstorp och började tidigt med sång och musik. Så småningom blev det musiklinjen på Hjo folkhögskola och därefter utbildning till sångpedagog / musiklärare på musikhögskolan i Göteborg. För närvarande arbetar han som musiklärare i Kungälv.

Patrik har haft ett flertal roller i musikaler som Värdshuset Vita Hästen, Spanska flugan och Singin' in the rain på Skövde stadsteater. Nämnas kan också huvudrollen som Jesus i Jesus Christ Superstar, både i Skövde och Arboga.

Ackompanjatör på piano är hustrun, kantor Maria Svahn Larsén, verksam som kyrkomusiker i Solberga församling, norr om Kungälv. Paret bjuder på ett varierat sång- och musikprogram med rubriken ”Viskar en bön”.

Aftonbön hålls av Agneta Karlsson.