Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt bluff-sms skickat till skaraborgare – matbutiken varnar sina kunder

Under lördagen kan ett nytt bluff-sms ha skickats till ett okänt antal skaraborgare. På sin Facebooksida väljer nu Coop Forum i Skara att varna sina kunder från att klicka på länken som medföljer. Uppmaningen är att rakt av radera meddelandet.

Vid klockan 14 på lördagen klev Coop Forum i Skara ut på sin Facebooksida och varnade för smset i fråga. Det nya bluffmeddelandet uppmanar mottagaren att klicka på en länk till en speciell hemsida för att där handla med ett antal tusen medlemspoäng, som man som kund uppges vara ägare till.

”Ännu en bluff i omlopp. Radera direkt och klicka inte på några länkar”, lyder Coop Forum i Skaras uppmaning på Facebooksidan.

Smset som är i omlopp kan dessutom ha skickats på andra språk förutom svenska. Bland annat har en medarbetare till tidningen fått meddelandet skickat till sig på danska.