Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt fall av coronaviruset i Västra Götaland – sex personer smittade

Antalet smittade personer i Sverige stiger. På söndagen bekräftades ett nytt fall av coronaviruset i Västra Götaland – vilket innebär att sex personer har smittats av viruset i regionen.

Under lördagen kom beskedet att en femte person smittats av coronaviruset i Västra Götaland. På söndagen bekräftades ytterligare ett – vilket innebär att sex personer har blivit smittade i regionen.

Västra Götalandsregionen skickade ut ett pressmeddelande på söndagen där man berättade att personen har en mild sjukdomsbild och mår väl.

– Personen har blivit smittad i norra Italien och har kontaktats i smittspårning kring tidigare bekräftade fall, säger Leif Dotevall, smittskyddsläkare i beredskap, Smittskydd Västra Götaland, i pressmeddelandet.

Totalt har nu 14 personer smittats i Sverige. Det handlar om ytterligare fyra smittade i Region Stockholm, två i Region Jönköping och två i Region Uppsala.