Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patrik vann stort på triss

Tidaholmaren Patrik Kristoffersen vann på söndagsmorgonen 100 000 kronor på triss i direktsändning från TV4-studion.

I slutet av juni köpte Patrik Kristoffersen en Triss på Svenska Spels hemsida. Först trodde han att han hade vunnit 30 kronor men ganska snabbt förstod han att det var mer än så.

– Sen ringade datorn in dem och så stod det att jag hade vunnit så då blev jag helt chockad, förklarade Patrik för Svenska Spel.

Hustrun Tina och barnen var bortresta just den kvällen så Patrik sprang runt och jublade för sig själv i huset.

– Sen smsade jag Tina och sa att jag skulle skicka en bild, jag ville att hon skulle få samma upplevelse av den där vinstchocken som jag hade fått,

Tina var med i kulisserna på TV4 under söndagsmorgonen. Efter att ha berättat om sin karriär som stuntman valde Patrik lott nummer tre ur Trisskorgen. Det skulle dröja till sista rutan innan det stod klart att det blev 100 000 skattefria kronor för stuntmannen som även arbetar som fritidspedagog. Han är också lokalt känd för att regissera och medverka i Labbåsrevyn.

Vinstplanen var redan klar.

– Det blir en cykel till dottern och sen lite resor, uppgav han i ett pressmeddelande.