Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ringa narkotikabrott, olaga hot och mopedstöld

Polisen utförde kroppsbesiktning på inte mindre än fyra personer efter att de visat tecken på narkotikapåverkan. Detta hände på Järnvägsgatan i Falköping 02.40 natten till söndag. Kvartetten är född 1988, 1998, 1999 respektive 2000. Samtliga är misstänkta för ringa narkotikabrott.

* * *

En anmälan om olaga hot har upprättats. Det var en kvinna i Gudhem, hennes barn och en före detta pojkvän som hade hotats. Enligt anmälan ska en annan före detta pojkvän hemmahörande i Skara ha sagt att han skulle skaffa ett skjutvapen och använda det mot målsägarna.

* * *

En moped av märket Rieju stals utanför Gustav Dahléns skola på fredagskvällen. Mopedägaren parkerade den vid 20-tiden för att åka med en kompis på en tur. När han skulle hämta mopeden var den borta. Detta var vid 22-tiden samma kväll. Mopeden är röd och har registreringsnummer UTG 495.

Den som har uppgifter kan kontakta polisen i Falköping.