Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska det låta-gänget till Skövde

Den 1 april kommer Så ska det låta till Skövde när Anders Berglund, Peter Harrysson, Robert Wells ger sig ut på turné över hela Sverige. Medverkar gör originalbandet från tv-programmet samt en rad artister.

Berglund, Harryson och Wells, ”Originalet på turné” kommer att bli en konserthyllning till TV-program med liveunderhållning. Kapellmästare Johan Landqvist som ledde Så ska det låta-orkestern genom de första tjugo åren ansluter sig till turnén, med hela originalbandet. Det var även Johan som kom på idén att återförena herrarna efter alla dessa år.

Medverkar gör även Nina Söderquist och Janne Åström samt lokala sångare som kommer att lyftas fram i respektive stad runt om i landet.

– Vi vill återuppliva med den unika stämningen som fanns i studion de första åren vi arbetade tillsammans. Det vill säga jammet, svänget och glädjen. Det kommer bli en sång och musikfest. Här väntas både tävlingsmoment men också musikaliska oaser med alla medverkande. Vi kommer se till att publiken är en stor del av hela konserten, hälsar Berglund, Harryson och Wells i ett pressmeddelande.

Den 1 april 2020 kommer de till Stadsteatern i Kulturhuset i Skövde.