Santosh slutade fyra i grundomgången och startade sedan som andra bil i det främre ledet i semifinalen och valde att ta alternativspåret direkt och började jaga placeringar.

– När en av konkurrenterna, som skadat framvagnen, kom ut ur alternativet hamnade han precis framför mig. Det blev tyvärr lite trångt och jag fick en svartflagg för påkörning sida mot sida. Verkligen tråkigt med ett sånt avslut på en så bra tävling, säger Santosh i ett pressmeddelande.

Därmed missade han finalkörningen och slutade på åttonde plats i tävlingen. William Nilsson vann, före Vasily Gryazin och Sondre Evjen blev trea.

I Rallycross-SM klättrar Santosh dock en placering och slutar på femte plats.

Den andra säsongen i Supercar Lites är nu avverkad för Santosh.

– Vi har lärt oss väldigt mycket om bilen, och börjat hitta rätt bland inställningarna. Vi åker ju i ett eget team med bara min bil, vilket självklart är lite svårare då de stora teamen har flera bilar och kan jämföra inställningarna med varandra.

Men både han och bilen har utvecklats och Santosh är nöjd med avslutet av säsongen:

– 2017 har varit ett tufft år, men vi har avslutat riktigt starkt, tycker jag. Med farten jag hade i Götene och Strängnäs har jag visat att jag kan vara med och utmana på allvar. Självklart hade jag hoppats på en bättre totalplacering, men vi får ta nya tag. Jag jobbar för fullt för att få ihop en budget för en satsning nästa år.