Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sekelskiftesvillor toppar listan – veckans mest klickade hus

Villor från förra sekelskiftet toppar listan av veckans mest klickade hus på bostadssajten Hemnet. Kanske innebär ett nytt år att det är dags för ett nytt hem?

1. Skaraborgsgatan 31

Villan från förra sekelskiftet ligger i utkanten av Stenstorp. Den har en boarea på 200 kvadratmeter, med en öppen planlösning mellan kök och vardagrsum. Villan har dessutom balkong, renoverad tvättstuga och fem sovrum. Utropspriset är 2 050 000 kronor.

2. Mössebergsgatan 12

Den 250 kvadratmeter stora villan på Mösseberg har detaljer från förra sekelskiftet såsom spegeldörrar, högt i tak och öppna spisar. På tomten finns också en gäststuga. Villan har fyra sovrum och säljs för 4 500 000 kronor.

3. Sörby Skattegården 1

Intill Floby kyrka ligger gården med villa, stall och jordkällare. Villan har fem sovrum och en boarea på 116 kvadratmeter. Priset ligger på 325 000 kronor, och bostadshuset beskrivs vara i stort behov av renovering.

4. Ringvägen 6

Tegelvillan i Torbjörntorp har en total yta på 156 kvadratmeter, och har en öppen planlösning mellan matsal och kök. Här finns tre sovrum, inglasad altan och bergvärme. Priset ligger på 985 000 kronor.

5. Broholm

I Sätuna ligger den 200 kvadratmeter stora villan. Här ryms vardagsrum, matrum och fyra sovrum, och ett trädäck koms åt via entréplan. På ovanvåningen har man börjat bygga ett stort badrum. Utropspriset är 1 195 000 kronor.