Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SMS-bombade sin exflickvän

Hon hade gjort slut med sin man och han vägrade acceptera det. Han lämnade inte ifrån sig nyckeln till hennes lägenhet och överöste henne med sms. Kvinnan packade ner hans tillhörigheter i lådor, men han tog sig in i bostaden och packade upp dem.

Hela händelseförloppet utspelade sig mellan den 13 januari och 20 februari 2017. Han har helt enkelt inte velat tro att det faktiskt var slut och hans mål var att de skulle bli tillsammans igen.

Skarakvinnan gjorde tydligt klart för honom vad som gällde och att hon inte ville ha ytterligare kontakter med honom.

Men det tog inte slut.

Mot hennes vilja ringde mannen henne, skickade ett flertal sms-meddelanden, e-postmeddelanden och bilder på målsäganden.

Han har också swishat pengar till målsägande och även även skrivit meddelanden, kontaktat henne på olika internet- och chattsidor såsom Facebook, Spotify och Badoo. Han har också försökt nå henne genom att kontakta kvinnans närmaste anhöriga.

Telefonnummer på kontaktsida

36-åringen lade också ut hennes telefonnummer på en kontaktsida, vilket ledde till flera oönskade telefonsamtal.

Under ett dygn skickade han också 44 sms, oftast med kärleksmeddelanden.

Bland annat med budskapet "pratar du inte med mig så kommer jag det förstår du väl, måste se om du lever".

Kvinnan svarade "vi är inte ihop och kommer aldrig att bli det låt mig vara".

Nu åtalas den 36-årige mannen för ofredande.