Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Som vanligt väljer Falköping en egen sämre väg”

Har jag som gymnasieelev inga rättigheter till en god, trygg och säker arbetsmiljö?
Har jag som gymnasieelev inga möjligheter att välja mellan liv och död? När jag nu tvingas tillbaka till gymnasiet, så kommer det vara med rädsla för mitt eget och anhörigas liv och jag kommer inte ha möjlighet att följa restriktioner.

Som vanligt väljer Falköping en egen sämre väg och kör över smittskyddsläkarens råd om att vänta med tillbakagång till gymnasiet.

Håll i, håll ut, vart tog det vägen?

Har kommunen en överbefolkning, så man vill minska sina kostnader genom det naturliga urvalet, den starke med en gnutta tur överlever ?

Som boende utanför tätorten kommer jag inte kunna resa på ett smittsäkert sätt och är utsatt för mycket hög smittrisk genom kollektivtrafiken. Jag kommer inte kunna undvika situationer med nya kontakter, eftersom varje person jag möter kommer att vara nya kontakter för mig efter en karantän. Jag nekas att arbeta hemifrån, kan inte undvika platser med trängsel och jag kan omöjligt hålla avstånd till andra.

Jag kommer inte ha en chans att ta mitt samhällsansvar och bromsa spridandet av covid-19. Tack Falköping för att ni spelar rysk roulette med liv och snart ser till att hela min familj blir sjuk! Vem vet vilka som överlever, dör eller får men för livet ?

Livrädd gymnasieelev

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel