Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storslam för HV Dans i Munkedal

Det fortsätter att gå bra för HV-dans. I helgen var det tävling i Munkedal och där fick HV Dans med sig två guld, ett silver och ett brons hem.

HV Dans hade totalt med 16 dansare tävlingen.

Först ut var Erik Nord med sin danspartner Maja Forsberg som dansar i ungdom B. De var i direktfinal. De gick ut och dansade en kanonrunda med hög kvalitet och hade glimten i ögat hela tävlingen igenom. Domarna var klart överens om att de var bäst på dansgolvet i ungdomsklassen. Det slutade med att de fick kliva högst upp på pallen och ta emot guldet.

Sedan var det Junior B och även här var det direktfinal. I den klassen dansar Oliwer Hultén med sin danspartner Wilma Gustavsson och John Engström med Emma Nord samt Arvid Jönsson med Elin Löfgren. Alla tre paren gjorde otroligt bra ifrån sig. Detta resulterade i att HV Dans juniorer tog alla tre pallplatser. John och Emma fick ställa sig på en tredje plats. Oliwer och Wilma blev tvåa. Arvid och Elin fick även denna tävling kliva högst upp på pallen och ta emot förstapriset.

Alla vuxna par i HV Dans var nöjda med sina insatser med blandade resultat. Nu har dansarna knappt två veckor på sig att ladda inför nästa tävling som kommer att vara i Jönköping och då kommer även några av HV Dans buggbarn att vara med och tävla.