Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sverigedemokraterna: ”Jobba för ett tryggare samhälle nu”

Vi bävar för att mottot ”Det goda livet i Falköping” snarast ändras till ”Det otrygga livet i Falköping”.

Väpnat rån i Gudhem, stölder på Ica Maxi, mordbrand i Kinnarp, stökigt på resecentrum, beväpnade rånare, kvinnomisshandel i Falköping. Bara den senaste en och halv månaden.

Det har gått nästan ett och halvt år, sedan vi lyfte en fråga om otryggheten i Falköping på kommunfullmäktige. Då fick vi veta av Adam Johansson att det är tryggt i Falköping. Det är bara den upplevda otryggheten som spökar. Inte den verkliga. Vad menas med det?

Redan då tyckte vi att det finns en verklig otrygghet i Falköping och den har inte minskat. Den fortsätter att öka och den verkar bli värre med tiden. Vem skulle kunna tro att några beväpnade rånare slår till mot en familj i lilla Gudhem. I Gudhem!

Det är verkligen en gåta för oss varför majoriteten i Stadshuset är emot våra förslag för ett tryggare Falköping. Att anställa väktare. Att sätta upp övervakningskameror. Att jobba för ett tryggare samhälle nu. Istället pratar man om långsiktiga förebyggande åtgärder till exempel i skolan. Visst, de skall göras, men löser inte situationen precis nu.

Lyssna på oss, gör riktiga trygghetsåtgärder. Gör det nu. Vi Sverigedemokrater vill behålla Falköpingsmottot ”Det goda livet i Falköping”.

Jonas Larsson, SD, gruppordförande i Falköping

Milada Wurm, SD, vice gruppordförande i Falköping

Marita Ljus, ordförande SD Falköping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel