Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Takida firar 20 år och kommer till Vara

Takida slår på stort och firar sitt 20-årsjubileum med en turné. De inleder nästa år med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker även Norge, Danmark och Finland. Ett av stoppen blir på Vara konserthus.

Rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.

Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar.

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe som de vill fira ute på vägarna tillsammans med sina fans.

– Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår, säger de i ett pressmeddelande.

Den 8 februari nästa år gör de ett stopp på Vara konserthus.