Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Testa såsen som vann TV-tävlingen

Mästerkockarna från Skaraborg är inte bara kvar i tävlingen - de vann första finalomgången. Missa inte filmen där han ger dig tipset om hur du lagar vinnande rätten.

Sveriges Mästerkock pågår för fullt på TV4 och är nu framme i finalrundan. Tolv finalister ska bli en och sannolikheten att det blir en skaraborgare är stor. Två kandidater från "bögda mella Vänern och Vätta" tävlar om titeln: Daniel Johansson från Hjo och Wichudaporn Chaiyasaeng från Grästorp.

Och första omgången gick inte bara bra - utan lysande för båda. I en tävling där det gällde att laga pasta och köttfärssås delades finalister upp två och två, och skulle kommunicera genom en vägg. Skaraborgsduon utgjorde ett lag och klarade sig på bästa sätt.

- Fantastisk spagetti, fantastisk köttfärssås. Ni var bäst idag, deklarerade Leif Mannerström i juryn.

– Yes, helt otroligt. Bäst idag!, Det är verkligen skitfränt, jublade Daniel från Hjo.

Vi träffade Daniel innan tävlingen startade och bad honom laga en rätt. Och kan du tänka dig - han lagade köttfärssås och spagetti framför vår kamera. Så nu har du chansen att testa Sveriges bästa spagetti Bolognese.