Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thulin recenserar: Pilsner och penseldrag

Farsen Pilsner och Penseldrag kommer säkert att dra publik och det som fattas i pjäsen vägs upp av alla skådespelarna är lysande stjärnor i sina rolltolkningar. Så skriver tidningens recensent

Det var en perfekt kväll för premiär på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Farsen ” Pilsner och Penseldrag ” är ursprungligen ett folklustspel av Gideon Wahlberg men nu upphottat av manusparet Lars Classon och Jojje Jönsson med nyskrivna/omskrivna klassiska svenska schlagermelodier som ger fart och glädje i föreställningen.

Själva handlingen är väl något krystad men tack vare drivna skådespelare som Siw Carlsson Lars Wäringer och Mikael Riesebeck samt Claes Månsson och Jojje Jönsson som två pålitliga parhäster i hela pjäsen, blir kvällen en lättsmält underhållning.

Ett stort plus för Anna Carlsson som förutom sång och dans har skrivit flera av de medryckande sångnumren.

Bland premiärgästerna fanns Marianne och Leif Andersson från Falköping och de har hör och häpna varit med sedan starten på Vallarna 1996 med farsen ”Hemlighuset ”.

Från Skövde hade Jeanette Klint , Sonja Ljungqvist och Åke Blom kommit och alla berömde föreställningen.

– Vi har som tradition att vara med på premiären i Falkenberg, alltid lika roligt ,säger reseprofilen Bengt Ohlsson.

Farsen Pilsner och Penseldrag kommer säkert att dra publik och det som fattas i pjäsen vägs upp av alla skådespelarna är lysande stjärnor i sina rolltolkningar.