Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Våldtäktsförsök på Dotorpsgatan - polisen vädjar om allmänhetens hjälp

Under natten till torsdagen den 16 juli skedde ett våldtäktsförsök på Dotorpsgatan i Falköping. Polisen ber nu allmänheten om hjälp med tips för att kunna identifiera gärningsmannen.
– Alla iakttagelser är av intresse, säger polisinspektör Carolina Björk Trogen.

Polisen ber nu allmänheten om hjälp för att kunna identifiera den gärningsman som på natten mellan onsdagen och torsdagen den 15 - 16 juli utsatte en kvinna för ett våldtäktsförsök på Dotorpsgatan i Falköping.

Det var när en kvinna som var på väg hem från Olearys - och hade gått utmed Kyrkerörsgatan, för att sedan fortsätta uppför Dotorpsgatan - som våldtäktsförsöket ägde rum.

Överfallet skedde utomhus någonstans mellan adresserna 39 - 48 på Dotorpsgatan, någon gång mellan midnatt och klockan ett på morgonen den 16 juli.

Carolina Björk Trogen som arbetar som förundersökningsledare på Brott i nära relation i Skaraborg uppmanar nu allmänheten att ringa in till polisen om man har några tips eller iakttagelser från natten som skulle kunna leda till att polisen kan identifiera gärningsmannen.

– Alla iakttagelser är av intresse, om någon har sett eller hört någonting så ska man inte tveka att höra av sig.

För att lämna information så kan man kontakta polisen på 114 14.