Annons
Vidare till falkopingstidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi sänder live från årets stora motorfest

Missar du årets första motorfest? Lugn - vi kommer att sända live när cruisingsommaren startar i Tidaholm.

Den första lördagen i maj är sedan många år lika med cruising i Tidaholm, det brukar vara årets första happening för motorintresserade i väst-Sverige.

Hundratals bilar, företrädesvis äldre skönheter från landet i väster, kommer att fylla gatorna.

Missar du festen - då kan du ändå få en smak av bensinångorna på vår sajt.

Hall Media är på plats och kommer att sända live från crusingen.

Kanske blir det inte bara kärleken till bilar som du kan få vara med om, utan även kärleken mellan människor. Ungefär samtidigt som motormullret börjar, finns också chansen till drive-in-vigsel för den som vill ingå äkta ståndet.

Vi får se vad kvällen bjuder - men räkna med tre timmar lack- och vaxdoftande sändning från bilkaravanen, kanske får du också en direktrapport från en av alla välpolerade amerikanare.

Sändningen startar 18.00 på lördag den 4 maj och vi håller på så länge bensinen räcker. Eller i alla fall fram till 21.00.

Sändningen kommer att vara premiummärkt, alltså måste du vara premiumkund hos oss.

Detta är premium

Premium ger dig som läsare av tidningen tillgång inte bara till lördagens livesändning utan också till mängder av intressanta artiklar från alla sajter och appar inom Hall Media. Med samma inlogg kan du läsa nyheter från Skövde Nyheter, Falköpings Tidning, Skaraborgs läns Tidning och Västgöta-Bladet. Du kan också läsa Smålänningen, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Jönköpings-Posten, och Värnamo Nyheter.

Här hittar du ett sätt att logga in.

Och självklart får du alla de förmånliga erbjudanden som ryms inom Plusklubben.

Vilka artiklar som är Premium känner du igen på att de är märkta med en Premiumlogga, en gul vimpel med texten “Premium” eller en gul ruta med en vit stjärna. Märkningen är densamma i datorn, mobilen och i våra nyhetsappar.

Det är enkelt att logga in och komma åt Premium. Klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse - och följ instruktionerna för att registrera en prenumeration. Du kan också få hjälp via vårt kundcenter - de kan besvara frågor kring Premium och allt annat som rör våra produkter och nås på telefon 036-30 40 40.

Vi använder oss av Klarnas betalningslösning. På så vis kan du snabbt och smidigt bli Premiumkund samtidigt som du vet att transaktionen sker på ett säkert sätt. Hall Medias tidningssajter är https-certifierade vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att göra betalningar på våra sajter.

Du kommer åt Premium på alla våra plattformar; i dator, tablets, mobiler och appar. Har du en Android-enhet hittar du dem på Google Play. Har du en Apple-produkt hittar du dem på App Store.

Här hittar du exempel på andra artiklar du kan läsa med Premium: